A SIMPLE KEY FOR بیماری سلیاک خودایمنی UNVEILED

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

A Simple Key For بیماری سلیاک خودایمنی Unveiled

Blog Article

● هنگامی که بیماری سلیاک باعث محدود شدن یا جلوگیری از جذب مواد مغذی توسط بدن کودک می شود، این حالت می تواند منجر به مشکلات رشد یا رشد شود، از جمله:

بنابراین افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند لازم است که برای بیماری سلیاک مورد آزمایش قرار بگیرند.

ممکن است به نظر برسد که قرمز رنگ محتمل‌تری برای این نوع نگرانی است، اما از آنجایی که مدتی طول کشیده است، رنگ قدیمی‌تر و در نتیجه تیره‌تر است.

● اگر فردی مبتلا به درماتیت هرپتی فرمیس باشد، داروهایی مانند دی آمینو دی فنیل سولفون (داپسون) می تواند علائم را کاهش دهد.

آزمایش خون معمولا در افرادی انجام می شود که علائم خاصی ندارند و نزدیکان آنها به این بیماری سلیاک مبتلا هستند.

تجربیات و پرسش‌های خود را در مورد بیماری سلیاک در نوزادان، از طریق بخش «نظرات و پرسش ها» با کارشناسان و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

● علائم بیماری سلیاک می تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد. آنها می توانند در طول زمان تغییر کنند و از فردی به فرد دیگر متفاوت هستند.

همان طور که قبلا گفته شد، زمانی که پرزهای روده کوچک آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی نخواهد بود و در نتیجه بدن دچار کمبودهایی شده و عدم رشد یا تاخیر در رشد کودک می‌شود.

نشان می دهد: به عبارت دیگر، شما دچار اسهال شده اید. این بدان معناست که مدفوع خیلی سریع در روده حرکت می کند و به مدفوع سالم تبدیل نمی شود.

بنابراین برای پیشگیری از عوارض گاهاً خطرناک این بیماری، باید حتما رژیم غذایی رعایت شود.

گفته می شود، به علائم خون توجه کنید. اگر هیچ یک از غذاهای ذکر شده در بالا را که می تواند بیماری سلیاک پروتئین مدفوع شما را به این رنگ تبدیل کند، نخورده اید، فوراً با پزشک مشورت کنید. به همان سرعتی که تمایل داریم مدفوع را دفع کنیم، مدفوع ما می تواند اطلاعات زیادی در مورد سلامتی و خودمان به ما ارائه دهد.

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

بیماری سلیاک در حقیقت نوعی حساسیت به پروتئین موجود در گندم و جو، برخی از حبوبات مثل عدس، لوبیا، ذرت، سویا و… می‌باشد.

Report this page